Schiedamsesingel

Riva biedt studio's te huur in het centrum Rotterdam

In het steeds populair wordende centrumgebied Cool, met de Witte de Withstraat als culturele as, komen steeds meer nieuwe projecten. Riva verhuurt namens een betrokken ontwikkelaar 22 appartementen. Aan de Schiedamsesingel worden instapklare studio's ontwikkeld, volledig voorzien van stijlvol meubilair en verdere uitzet. Er zijn ook gestoffeerde studio’s beschikbaar.

Riva presenteert stadsappartementen 

Riva verhuurt honderden woningen in de regio Rotterdam, onder meer namens particuliere huiseigenaren, vastgoedinvesteerders, corporaties en ontwikkelaars. Namens een betrokken private ontwikkelaar mag Riva 22 prachtige stadsappartementen beheren en verhuren aan de statige Schiedamsesingel in het centrum van Rotterdam. Nabij de dynamische Witte de Withstraat is in een nieuwbouwcomplex met 22 studio's gerealiseerd. Het gebouw is opgetrokken in een klassieke stijl zodat het compleet opgaat in de mooie monumentale omgeving. 

De eerste volledig instapklare vrije sector huurwoningen zijn vanaf nu beschikbaar. Een interieurarchitect heeft de woningen ingericht en alles is tot in de puntjes geregeld. Er ligt zelfs bestek in de keukenkastjes. De woningen zijn ideaal voor (internationale) studenten en starters die zich in Rotterdam willen vestigen of binnen de stad willen verhuizen naar een centrale plek nabij openbaar vervoer (Station Leuvehaven, Eendrachtsplein en Station Beurs zijn alledrie op loopafstand).

Gevarieerd aanbod

Er komen vijf type woningen die in oppervlakte variëren van 31 m2 tot 40 m2, deze zijn allen te bereiken via een lift. De huurprijzen beginnen bij 750 euro (gestoffeerd) en lopen op tot 1050 euro (volledig gemeubileerd met balkon). De bovenste woningen hebben een balkon met een spectaculair uitzicht op de stad. Alle bewoners mogen gebruik maken van de ruime gemeenschappelijke tuin.

.  

DSC 7039

 

Ideaal gelegen

Cool is van oudsher een uitgaansgebied, met als dynamische kern de Witte de Withstraat met unieke winkels, restaurants, cafés, galeries en andere uitgaansgelegenheden. Vanaf deze straat lopen bewoners binnen enkele minuten naar het centrum waar een overvloed aan winkels, bioscopen, theaters en ander vertier te vinden is. Het Binnenwegplein, de Coolsingel en de Koopgoot zijn dichtbij. Opkomende wijken zoals het Scheepvaartkwartier en het Maritiem District, en in het verlengde de Oude haven liggen om de hoek.

Het nabijgelegen museumpark wordt omringd door de Kunsthal, het Chabot Museum, Het Nieuwe Instituut, het Natuurhistorisch Museum Rotterdam en Museum Boijmans van Beuningen en uiteraard het nieuwe nu al wereldberoemde Depot. Het Maritiem Museum is aan de andere kant van de wijk gevestigd. 

 

De Witte de Withstraat biedt veel vertier

De Witte de Withstraat biedt veel vertier

Wijk in ontwikkeling

De wijk ziet een veelvoud aan nieuwe grote en kleine ontwikkelingen. Er worden op dit moment vele woontorens ontwikkeld. Het gaat onder meer om De Maasbode, Cooltower, Baantower en Downtown. Dat zorgt voor reuring en een groei van nieuwe voorzieningen waar ook de bewoners van de appartementen zullen profiteren. Er zijn al 2 basisscholen aanwezig in het wijkje. Ook is er in de directe omgeving een crèche en verschillende buitenschoolse opvang mogelijkheden voor kinderen te vinden.

Er ligt zelfs bestek in de keukenkastjes.

Er ligt zelfs bestek in de keukenkastjes.

Geïnteresseerd?

Meld je aan via info@rivarentals.com

Intiem en ruim

Intiem en ruim

Compact en centraal

Compact en centraal

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.