Beleggen in woningen

Bouwen aan direct en indirect rendement

Passief inkomen

Investeren in vastgoed

Wilt u beleggen in stenen? Wij als makelaar kunnen u daar alles over vertellen. Van de aankoop tot de financiering. Van de waarde in verhuurde staat en belastingtechnische zaken tot en met het complete beheer. Rotterdam bied een enorm potentieel indien u op zoek bent naar direct én indirect rendement. Afhankelijk van uw gewenste rendement kunnen wij u altijd helpen met het aankopen, verhuren en beheren van uw belegging. Wanneer u investeert in incourante objecten dan krijgen wij het als verhuurmakelaar lastig verhuurd. U betaalt ons alleen een vergoeding voor de verhuur op het moment dat de woning daadwerkelijk is verhuurd. Het is dus logisch dat het ook in ons belang is dat u de juiste huizen of appartementen koopt als belegging. Een win-win situatie en een transparante manier van werken, zonder vooruitbetaalde vergoedingen voor de makelaar. 

Maximaal rendement

Complete begeleiding

5 specialisten onder één dak

Wij hebben verstand van beleggen, aankopenverhuren en beheren. Zit er teveel overwaarde in uw verhuurde pand? Ook dan verkopen wij het voor u aan één van onze vele relaties die op zoek zijn naar de juiste investering in verhuurde staat. Dat zijn 5 specialisten onder één dak met één aanspreekpunt en daardoor profiteert u van de meest voordelige voorwaarden.

specialist makelaar rotterdam

Marktkennis

De vastgoedspecialist

Als ervaren vastgoedbelegger weten we dat er verschillende typen beleggers en handelaren zijn. Iedereen heeft zijn eigen wensen, budgetten en verwachtingen. Zo ook u, maar uiteindelijk zoekt u een courante investering met een goed direct rendement en het is mooi meegenomen als dit op lange termijn extra rendeert bij eventuele verkoop. U zoekt kennis over de huurmarkt voor het directe rendement maar ook de ervaring om te bepalen in welke wijken in Rotterdam de meeste groei in waarde zit voor de toekomst.  

Als belegger wilt u rustig genieten van uw rendement en geen zorgen maken over het huurrecht en belastingtechnische zaken. Veel investeerders zijn niet op de hoogte van de risico's zoals de bemoeienis van de Huurcommissie en kunnen in een later stadium fluiten naar het oorspronkelijke rendement. Het puntensysteem is een belangrijk aandachtspunt ten tijde van de aankoop. Laat u dit niet gebeuren en bespreek samen met ons uw beleggingsplannen, zodat u het maximale uit uw belegging haalt. Wilt u weten wat de ervaringen zijn van uw mede-investeerders? Lees op Google de recensies over onze diensten.

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.

Ik wil investeren