Aankoopmakelaar Rotterdam

No cure no pay aankoopbegeleiding

Een woning vinden is makkelijk, kopen een stuk lastiger

Een huis of appartement vinden in Rotterdam is best eenvoudig. Met behulp van Funda en Facebook is het aanbod makkelijk zoeken. Een woning kopen is een stuk lastiger! De woningmarkt in Rotterdam kent best wat haken en ogen. Voorkom problemen met behulp van onze aankoopmakelaar en koop tegen de beste condities.

No cure no pay aankoopmakelaar

U zult het vast al ervaren of gelezen hebben. Het aankopen van een huis of appartement in Rotterdam is momenteel niet zo eenvoudig als het verkopen van een woning. Gelukkig kan een gecertificeerd aankoopmakelaar uitkomst bieden.

Hij heeft een gunfactor, dankzij zijn grote netwerk. Daardoor is hij eerder op de hoogte van het woningaanbod. Ook herkent hij sneller en op voorhand de voor- en nadelen van bepaalde wijken, complexen en verkoopclausules. Zijn technische achtergrond zorgt ervoor dat bouwkundige verrassingen uitblijven.   

Huis vinden in Rotterdam

Zoals gezegd is het vinden van een huis in Rotterdam makkelijk. Via Funda of zelfs Facebook kunt u het meeste aanbod direct raadplegen. Met behulp van steeds meer kanalen wordt het makkelijker voor de huizenzoeker om het woningaanbod te raadplegen. Hier heeft u geen aankoopmakelaar voor nodig. Echter in de huidige tijd van krapte bent u vaak al te laat op het moment dat u de droomwoning online heeft gevonden. Hoe vaak is deze niet al verkocht terwijl u hem toch nét pas online tegen bent gekomen?!

Woning kopen in Rotterdam

Een woning kopen in Rotterdam is dus een stuk lastiger dan er één vinden op het internet. Veel kopers incasseren de ene na de andere teleurstelling na een bezoek aan een open huis. Dit zult u vast herkennen. Daarnaast kent de Rotterdamse woningmarkt ook vele haken en ogen. Zo krijgt u in Rotterdam niet alleen te maken met erfpacht, maar ook met funderingsproblemen en verplichte verkoopclausules. De aankoopmakelaar weet deze situaties op voorhand te herkennen. Dit scheelt een hoop tijd en energie aan onderzoek en kansloze bezichtigingen.

Aankoopmakelaar nog eerder op de hoogte van het aanbod

Als gecertificeerd aankoopmakelaar werken wij nauw samen met collega-makelaars en raadplegen wij systemen waardoor wij u nog eerder op de hoogte kunnen brengen van het nieuwste aanbod in Rotterdam. Dit kan net het verschil maken qua timing, waardoor u een grotere kans maakt als koper.

Huis of appartement in Rotterdam gevonden?

Heeft u eindelijk de ideale woning in Rotterdam gevonden? Zorg ervoor dat u het hoofd koel houdt en niet teveel betaalt. Onze aankoopmakelaar neemt graag de tijd om samen met u de wensen door te nemen. Naast het voorkomen van een te hoge prijs voor uw woning kan onze aankoopmakelaar u ook behoeden voor eventuele problemen met een VvE, een slechte fundering, bouwkundige problemen, ontwikkelingen in de omgeving die het woongenot kunnen beïnvloeden of andere zaken die bij het kopen van een huis komen kijken.

Persoonlijk genot met een zakelijk oogpunt

Ook kan onze verhuurmakelaar u naast alle verkoopgegevens ook een indicatie geven wat de woning in de toekomst op zou kunnen leveren bij verhuur, mocht u deze later aan willen houden als belegging. Zo bekijken we de situatie graag van alle kanten, zodat u zorgeloos beslissingen kunt maken.  

 

Onze beloningen

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.

Ik wil kopen