Woning verkopen

No cure no pay verkoopmakelaar

Zorgeloos verkopen met hoogste opbrengst garantie

Dankzij de groeiende populariteit van Rotterdam is het eenvoudig om uw woning te verkopen. De vraag is groot en het aanbod is minimaal. Het vinden van een koper is dan ook geen probleem. Maar hoe weet u zeker dat u ook echt de hoogste prijs realiseert en dat u juridisch ook alles goed geregeld hebt?

Probeer ons gratis uit en ervaar of u ook een klik hebt met onze werkwijze.

Waarom een verkoopmakelaar?

Als u  zeker wilt weten dat u het maximale resultaat haalt uit de verkoop van uw huis, schakel ons dan in als verkoopmakelaar. U weet dan zeker dat u voor een maximale prijs verkoopt, de beste voorwaarden, dat u uw zaken juridisch ook goed geregeld hebt en u alles in goede handen geeft.

Het gehele proces professioneel begeleid

In een populaire stad als Rotterdam is het eenvoudig om uw woning te verkopen. De vraag is groot en het aanbod is beperkt. Het vinden van een koper is dan ook geen probleem. Maar hoe weet u zeker dat u ook echt de hoogste prijs realiseert en dat u juridisch ook alles goed geregeld hebt?

Waar een makelaar u bij kan helpen bij de verkoop van uw huis

  • Een grondige inspectie en realistische waardebepaling van uw woning in Rotterdam
  • Professionele marketing van uw huis: (360-graden) foto’s, video’s en advertenties op Funda en Facebook
  • Bepalen van de perfecte verkoopstrategie
  • Benaderen van woningzoekers via het grote netwerk van de Riva Groep
  • Het voeren van onderhandelingen met de potentiële kopers, met de hoogst mogelijke verkoopprijs als inzet
  • Afhandeling van de administratieve en juridische zaken

No cure, no pay

Als u een huis of appartement verkoopt heeft u eigen ideeën en een eigen budget. Dat u als verkoper in deze snelle markt in Rotterdam niet zit te wachten op dure presentaties begrijpen wij. Als makelaar investeren we dan ook graag in de relatie en vinden we dat u alleen hoeft te betalen op het moment dat de afspraken zijn nagekomen en u tevreden bent over de geleverde dienst.

Geen opstartkosten

Dit geldt voor de woningpresentatie, maar ook voor alle diensten die u wilt afnemen. In de huidige markt waarin we geen moeite hoeven te doen om kopers te vinden, vinden we het niet meer dan logisch om samen te investeren in het verkoop- of aankooptraject. We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen doen, zo kunnen we een tarief op maat  afspreken. Al onze services zijn maatwerk en op basis van no cure, no pay: u betaalt nooit voor diensten die u niet afneemt.

Grootste netwerk in Rotterdam & hoogste opbrengst

De Riva Groep heeft een enorme database aan klanten waaronder particuliere kopers en beleggers, maar ook met collega aankoopmakelaars.. Met behulp van kanalen als Funda en Facebook weten wij altijd de hoogst mogelijk prijs voor uw woning te realiseren. Daarnaast hebben wij een groot klantenbestand aan investeerders die via ons verhuren en altijd op zoek zijn naar woningen in Rotterdam om verder te bouwen aan rendement.

Unieke combinatie verkopen en verhuren

Wordt uw geld op de bank ook steeds minder waard en twijfelt u of de waarde van uw woning niet verder zal stijgen? Met andere woorden, is dit wel het momentum om te verkopen? Met onze unieke combinatie verkopen en verhuren kunnen wij u als verhuurmakelaar en als verkoopmakelaar alle voordelen en nadelen voorleggen.

Onze makelaars lopen over met ervaring en enthousiasme

We werken met een enthousiast team bestaande uit goed gekwalificeerde collega's. Allen met een passie voor de makelaardij en uitgebreide kennis van Rotterdam en wat onze mooie stad te bieden heeft. Van de Kop van Zuid in Rotterdam tot Blijdorp en Hillegersberg en van Kralingen tot Capelle aan den IJssel; onze makelaars kennen de Rotterdam woningmarkt als geen ander. 

Onze beloningen

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.

Ik wil verkopen