Woning verkopen

No cure no pay verkoopmakelaar

Maximaal resultaat

No cure no pay

Dankzij de groeiende populariteit van Rotterdam is het eenvoudig om uw woning te verkopen. De vraag is groot en het aanbod is minimaal. Het vinden van een koper is dan ook geen probleem. Maar hoe weet u zeker dat u ook echt de hoogste prijs realiseert en dat u juridisch ook alles goed geregeld hebt? 

Als u een huis of appartement verkoopt heeft u eigen ideeën en een eigen budget. Dat u als verkoper in deze snelle markt in Rotterdam niet zit te wachten op dure presentaties begrijpen wij. Als makelaar investeren we dan ook graag in de relatie en vinden we dat u alleen hoeft te betalen op het moment dat de afspraken zijn nagekomen en u tevreden bent over de geleverde dienst. U betaalt dus ook geen opstartkosten. Dit geldt voor de woningpresentatie, maar ook voor alle diensten die u wilt afnemen. In de huidige markt waarin we geen moeite hoeven te doen om kopers te vinden, vinden we het niet meer dan logisch om samen te investeren in het verkoop- of aankooptraject. We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen doen, zo kunnen we een tarief op maat afspreken. Al onze services zijn maatwerk en op basis van no cure, no pay: u betaalt nooit voor diensten die u niet afneemt. 
Plan een vrijblijvend gesprek met ons in ervaar of u ook een klik hebt met onze werkwijze.

Beste prijs

Waarom een verkoopmakelaar?

Als u zeker wilt weten dat u het maximale resultaat haalt uit de verkoop van uw huis, schakel ons dan in als verkoopmakelaar. U weet dan zeker dat u voor een maximale prijs verkoopt, tegen de beste voorwaarden, dat u uw zaken juridisch ook goed geregeld hebt en u alles in goede handen geeft. In een populaire stad als Rotterdam is het eenvoudig om uw woning te verkopen. De vraag is groot en het aanbod is beperkt. Het vinden van een koper is dan ook geen probleem. Maar hoe weet u zeker dat u ook echt de hoogste prijs realiseert en dat u juridisch ook alles goed geregeld hebt?

Waar een makelaar u bij kan helpen bij de verkoop van uw huis

  • Een grondige inspectie en realistische waardebepaling van uw woning in Rotterdam
  • Professionele marketing van uw huis: (360-graden) foto’s, video’s en advertenties op Funda en Facebook
  • Bepalen van de perfecte verkoopstrategie
  • Benaderen van woningzoekers via het grote netwerk van de Riva Groep
  • Het voeren van onderhandelingen met de potentiële kopers, met de hoogst mogelijke verkoopprijs als inzet
  • Afhandeling van de administratieve en juridische zaken

Onze werkwijze

1

Vrijblijvende verkoopopname

De makelaar komt naar de woning voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons voor en lichten onze werkwijze toe.

Adviesrapport

De makelaar stuurt u onze verkoopstrategie.

Professionele foto's

De professionele fotograaf komt langs voor foto's (optioneel 360 graden foto's en video's) en het inmeten van de woning.

Maximaal in the picture

Wij zorgen voor maximale exposure middels ons uitgebreide netwerk en marketingkanalen (Funda, overige woningsites en social media). 

Flexibele bezichtigingen

Onze makelaars verzorgen bezichtigingen van de woning en zijn flexibel inzetbaar.

Maximale opbrengst

De makelaar onderhandelt voor u de beste voorwaarden en stuurt u de koopovereenkomst ter ondertekening.

Gefeliciteerd met de verkoop van uw woning

Op de dag van overdracht zullen wij de eindinspectie verzorgen met de kopende partij. 

1/7

Hoogste opbrengst

Grootste netwerk

De Riva Groep heeft een enorme database aan klanten waaronder particuliere kopers en beleggers, maar ook met collega aankoopmakelaars. Met behulp van kanalen als Funda en Facebook weten wij altijd de hoogst mogelijk prijs voor uw woning te realiseren. Daarnaast hebben wij een groot klantenbestand aan investeerders die via ons verhuren en altijd op zoek zijn naar woningen in Rotterdam om verder te bouwen aan rendement.

Wordt uw geld op de bank ook steeds minder waard en twijfelt u of de waarde van uw woning niet verder zal stijgen? Met andere woorden, is dit wel het momentum om te verkopen? Met onze unieke combinatie, verkopen en verhuren, kunnen wij als verhuurmakelaar en als verkoopmakelaar u alle voordelen en nadelen voorleggen. We werken met een enthousiast team bestaande uit goed gekwalificeerde collega's. Allen met een passie voor de makelaardij en uitgebreide kennis van Rotterdam en wat onze mooie stad te bieden heeft. Van de Kop van Zuid in Rotterdam tot Blijdorp en Hillegersberg en van Kralingen tot Capelle aan den IJssel; onze makelaars kennen de Rotterdam woningmarkt als geen ander.

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.

Ik wil verkopen