Landverhuizersplein
Rotterdam

  • Appartement

  • 4 slaapkamers

Op één van de meest prestigieuze locaties van Rotterdam op de 27e verdieping gelegen royaal en ongekend luxe hoek-appartement met adembenemend mooi en vrij uitzicht over de rivier 'De Maas' en skyline van Rotterdam. Alles wat de veeleisende koper wenst wordt hier realiteit: een heerlijk ruime woonkamer met grote woon- eetkeuken met eiland en marmeren werkbladen, grote raampartijen, 4 slaapkamers, 2 luxe badkamers, op maat gemaakte inbouwkasten en een privé parkeerplaats in ondergelegen garage. Zeer van belang is de ligging van het appartement aan gunstige Noord- Westkant van het complex.

Woontoren 'Monte Video' kent bijzonder luxe elementen waaronder meerdere liften, vloerverwarming én koeling, sauna en zwembad, uitstekende sportschool met moderne apparatuur en spiegelwand, gastenverblijven, en eigen huismeester. Je woont hier omringd door historie, water en de levendigheid van een stad, maar eenmaal binnen ervaar je rust, stilte en de luxe van ultiem comfort. 

 

Indeling 27e verdieping:

Entree, hal, meterkast, ingebouwde garderobekasten en separate wasruimte.

Luxe toilet met meubel en geheel betegelde vloer en wanden.

Bijzonder rijk uitgeruste woonkeuken (ca. 655 x 525) met donker marmeren werkbladen en ruim voldoende bergruimte. De keuken beschikt over allerlei apparatuur die je bij een woning van dit kaliber mag verwachten. Fraai uitzicht door geweldige raampartijen.

Royale woonkamer (ca. 659 x 525) met een op maat gemaakte kastenwand met ingebouwde televisie en ingebouwde sfeervolle open haard (elektrisch).

Sun-Room (ca. 206 x 356) waarbij de glazen pui als een harmonica opengezet kan worden waardoor je in alle rust geniet van het uitzicht, de zon en de stilte.

Riante televisiekamer (ca. 407 x 370).

Hoofdslaapkamer (ca. 330 x 488) gelegen op een hoek met onbeschrijfelijk gaaf uitzicht over water en (onder andere) de Erasmusbrug. Op maat gemaakte kastenwanden en vanuit de hoofdslaapkamer kan je vanaf twee kanten de luxe badkamer in lopen.

Badkamer (ca. 647 x 248) grotendeels betegeld en heeft een vrijstaand ovaal bad, grote LED verlichtte spiegel, dubbel op maat gemaakt wastafelmeubel, toilet en grote douche. 

Uitstekend afgewerkte (kinder-) slaapkamer 2 (ca. 370 x 239).

Logeerkamer (ca. 313 x 370) met op maat gemaakte kastenwand.

Tweede luxe badkamer met op maat gemaakt wastafelmeubel, LED spiegel en walk-in-shower met stortdouche. 

Wasruimte (ca. 135 x 177) met aansluiting voor wasmachine en droger. 

 

Algemeen:

Bouwjaar 2005.
Woonoppervlakte 178m² / Inhoud ca. 598m3.
Eigen grond.
Geheel onder architectuur verbouwd in 2017.

Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming.
Onbeschrijflijk mooi uitzicht.
Huismeester. 
Energielabel B.
Eigen privé parkeerplaats in ondergelegen garage.

Privé berging in de onderbouw van het complex. 
Uitstekend functionerende Vve € 420,00 per maand. 
Zwembad en sauna in het complex.
Sportschool. 
Oplevering inclusief het huidige meubilair mogelijk.

Riva makelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

 

 

 

€ 1.490.000,-
Beschikbaar vanaf
Vloeroppervlakte 178 m2
Volume 598 m3
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Type woning Appartement
Interieur

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.