Nieuwe Binnenweg
Rotterdam

  • Eengezinswoning

  • Garden

  • 4 slaapkamers

  • West

Prachtig authentiek (geheel) pand met unieke tuin met achterom gelegen in het geliefde deel van de Nieuwe Binnenweg met Westerpaviljoen om de hoek! Dit pand beschikt over 4 woonlagen waarvan er 3 in verhuurde staat verkeren en verhuurd zijn aan twee separate huurders met ieder een huurovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd. Het pand is NIET gesplitst in appartementsrechten (noch voor de gemeente noch kadastraal). Dit object verkeerd in goede staat van onderhoud, heeft prachtige ornamentenplafonds op de eerste etage en is in overleg en bij serieuze interesse te bezichtigen. Zie de plattegronden voor de exacte indeling en afmeting.

Algemeen:

Bouwjaar 1897

Gebruiksoppervlakte wonen 340m2 / Inhoud 1324m3

Verwarming en warm water d.m.v. 3! CV ketels (HR en eigendom)

In goede staat van onderhoud.

Appartement b.g.g. omvat 93m2 en heeft een eigen entree en is reeds leeg en vrij van huur en gebruik. Openslaande deur naar unieke tuin op het Noorden gelegen en met achterom.

Appartement 2 omvat de eerste (96m2) en tweede etage (82m2) met op de eerste etage een eenvoudige keuken in voorzijkamer, met authentieke ornamentenplafond in voor- en achterkamer. Tweede etage met 4 slaapkamers, separaat toilet en badkamer. Voor ONBEPAALDE tijd verhuurd voor € 850,00 per maand (inclusief 150,00 voorschot stookkosten).

Appartement 3 omvat (69m2) op de bovenste etage onder de schuine kap en is een 'loft' (open) etage met eigen keuken, toilet en badkamer. Voor ONBEPAALDE tijd verhuurd voor € 400,00 per maand (INCLUSIEF gas, water en elektra).

€ 775.000,-
Beschikbaar vanaf
Vloeroppervlakte 340 m2
Plot area 219 m2
Volume 1324 m3
Kamers 8
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Type woning Eengezinswoning
Interieur

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.