Wonen in Hoogvliet

Riva en Kroonenberg Groep

Riva verhuurt honderden woningen in de regio Rotterdam, onder meer namens particuliere huiseigenaren, vastgoedinvesteerders, corporaties en ontwikkelaars zoals Kroonenberg Groep. In opdracht van Kroonenberg Groep beheert Riva al meerdere appartementen in Rotterdam en Schiedam. Deze samenwerking verloopt tot beider tevredenheid en zodoende mag Riva als partner de nieuwe huurappartementen van Kroonenberg Groep in Hoogvliet aanbieden voor verhuur. Het opvallende project heeft al aandacht gekregen van verschillende lokale media zoals dit artikel in het AD Rotterdams Dagblad en Indebuurt/De Havenloods en een vermelding op Dagblad010.

Wonen in Hoogvliet 

Kroonenberg Groep heeft voormalige winkelruimtes in Winkelcentrum Hoogvliet getransformeerd tot negentien ruime huurappartementenHeyligers design+projects tekende voor het ontwerp van de herontwikkeling. De nieuwe woningen zijn gerealiseerd op het dak. Binnen een royale constructieve casco zijn 17 driekamer en 2 vierkamer appartementen gebouwd, allen voorzien van een groot terras. De luxe appartementen zijn instapklaar en liggen aan een centrale doorgang op de eerste verdieping en zijn makkelijk te bereiken met een lift. Figuratieve reliëf tekeningen op de gevels en plantenbakken veraangenamen de hoog gelegen straat.

De appartementen zijn georganiseerd rondom een centrale straat. Visualisatie: Heyligers design+projects

De appartementen zijn georganiseerd rondom een centrale straat. Visualisatie: Heyligers design+projects

 


Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, een luxe open keuken, 2 of 3 slaapkamers, complete badkamer met ligbad, wastafelmeubel, design radiator en een douche en een verrassend grote buitenruimte.

Elk appartement heeft een verrassend grote buitenruimte van gemiddeld 25 m². Visualisatie: Heyligers design+projects

Elk appartement heeft een verrassend grote buitenruimte van gemiddeld 25 m². Visualisatie: Heyligers design+projectsDe appartementen beschikken bovendien over een volledig ingerichte keuken met diverse ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vries combinatie, combi-magnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap.

De volledig uitgeruste keuken

De volledig uitgeruste keuken

Directe omgeving

De nieuwe bewoners kunnen meteen alle voordelen ervaren die het wonen boven een winkelcentrum (Binnenban en Rijkeeplein) biedt. De boodschappen kunnen bij verschillende supermarkten zoals Albert Heijn XL, Dirk van der Broek of Lidl worden ingeslagen. Ook andere bekende ketens zijn aanwezig in het complex zoals Action, Intertoys, Blokker, Specsavers, Gall & Gall en H & M. Lokale winkeliers en verscheidene horecagelegenheden behoren ook tot het aanbod. Ook stadswinkel Hoogvliet is er gevestigd, evenals de bibliotheek. 

Elke donderdag is er een weekmarkt te vinden naast het Winkelcentrum, met 116 kramen is dit de grootste wijkmarkt van de stad.


Er is gratis parkeergelegenheid en met de auto rij je via de uitvalswegen snel en direct naar de snelweg A15. Station Tussenwater is het meest dichtsbijzijnde metrostation. Rondom het winkelcentrum zijn verschillende bushaltes.

Zeer nabij zijn de groene recreatiegebieden Ruigeplaatbos, Park de Heerlijkheid en het Oudelandsepark te vinden, evenals zwembad Hoogvliet, Arboreteum Hoogvliet, 's werelds grootste urban sports park, het uitdagende Paintball Safetyzone Hoogvliet, Kinderboerderij Oedenstee en de oevers van de Oude Maas.

Het gebied is omringd door water en parken en de vele fiets- en wandelpaden brengen je op verrassende plekken.

Gebied met potentie

Hoogvliet is een deelgemeente op Rotterdam Zuid met zo'n 34.000 inwoners. Zuid heeft enorm veel potentie. Er wordt momenteel veel geinvesteerd in dit stadsgebied. Er zijn ambitieuze plannen om de woonbeleving, de leefomgeving en de essentiele voorzieningen enorm te verbeteren.

Hoogvliet is onderdeel van dit groeigebied dus bewoners zullen de voordelen ervaren. Te midden van al deze stedelijke bedrijvigheid en gewenste faciliteiten is er rust en ruimte in directe omgeving. De ideale woonplek dus voor alle soorten bewoners. Van jonge gezinnen (in buurt zijn veel kinderdagverblijven en basisscholen aanwezig) tot oudere koppels die in een rustige omgeving willen wonen maar wel alle gemakken dichtbij willen vinden.   

Meer informatie

Er zijn negentien 3/4-kamer appartementen beschikbaar. De schitterende woningen zijn instapklaar en onder meer uitgerust met een ruime woonkamer, luxe open keuken, vloerverwarming, 2 of 3 slaapkamers, complete badkamer en een verrassend grote buitenruimte van gemiddeld 25 m². De woonoppervlaktes variëren van 93 m² tot en met 116 m².
De prijzen lopen uiteen van € 1200,- t/m
€ 1450,-. 
Neem direct contact met ons op als u interesse heeft in een van de appartementen. Dat kan via info@rivamakelaars.nl. 

Haal meer uit uw situatie in de regio Rotterdam met Riva aankoop- en verkoopmakelaars

Verkopen, aankopen en beleggen met Riva, haal het maximale uit jouw situatie.

neem contact op